fitoskarb logo

 

 

 

+38 (0522) 33-22-00

+38 (050) 885-77-11

+38 (068) 762-77-11

CART orange


Расширенный поиск

zhenshenНавряд чи можливо знайти хоч одну дорослу людину, яка не чула про таку рослину, як женьшень. Його унікальні властивості визнані не тільки народної, але й навіть офіційною медициною. Тому сьогодні можна зустріти безліч лікувальних препаратів та косметичних засобів, ключовим інгредієнтом яких є женьшень.

Soevyj letsitinИз лецитина состоит половина печени человека, треть головного мозга и окружающей его защитной оболочки, а также около 17% всех нервных тканей нашего организма.

Термин «лецитин» имеет древнегреческие корни и происходит от слова «лекитос», что в переводе означает «яичный желток». И действительно, вряд ли можно представить себе пищевой продукт, в составе которого было бы больше лецитина, чем в желтках. Однако современный «коммерческий» лецитин в 99% случаев производится из соевого масла – доступного растительного сырья.

kuragaКурага один з найпопулярніших сухофруктів, вона приваблює всіх своїм приглушеним помаранчевим кольором і ніжним солодким смаком. Сушений абрикос зберігає в собі всі корисні і потрібні для людського організму речовини, що містяться у свіжих плодах. Користь кураги дляздоров’я людини неоціненна, це дуже потрібний і корисний продукт харчування, який повністю відповідає вимогам здорового харчування.

Корисні властивості кураги легко пояснюються її складом. Вітамінний склад кураги не так вже і різноманітний, в ній міститься каротин (вітамін А), аскорбінова кислота (вітамін С), нікотинова кислота (вітамін РР) і вітаміни групи В (В1, В2, В5).

appleПо мнению диетологов, яблоки полезны всем. А вот яблочные косточки, польза и вред которых на протяжении многих десятилетий являются предметом спора специалистов, рекомендуют употреблять в пищу не все. По мнению одних ученых, от семян яблока организм получит больше вреда, чем ценных веществ, поэтому их следует выбрасывать. Другие утверждают, что небольшое количество косточек, съедаемых ежедневно, поможет восполнить запасы полезных элементов. Почему же эти семена вызывают такие споры?

garbuz nasПро те, що гарбуз корисний, знають, мабуть, усі. Причому, корисний не тільки сам плід, а й насіння. Існує три види гарбуза. Це кормові, декоративні і ті, які рекомендують в їжу вживати нам, людям. Називають такий гарбуз - їдальнею.
Родом ця баштанна культура з Америки. І познайомилися люди з нею багато століть тому. Ще стародавні ацтеки використовували різні частини цієї рослини в своєму раціоні. Наприклад, вони вживали не тільки сам плід, а відварювали і їли квіти і стебла молоді. Особливою увагою користувалися насіння. Адже завдяки їм, вдавалося вилікувати не одну хворобу.